fbpx

Lokal SEO – Hvad og hvorfor er det vigtigt ?

Der bliver lagt større og mere vægt på lokale søgninger fra googles side og derfor er det vigtigt at man er godt med her, især hvis man har en lokal virksomhed, der henvender sig til kunder i lokal området.

Local 3 pack

Som du kan se her til højre, kommer der ved en lokale søgnigner et resultat op, hvor der i toppen er vises forskellig profile fra google my business og for at man kommer til at ligge der skal man have en Goggle my busines side oprettet. 

Derfor er det altid en af de ting vi starter med at lave, hvis det ikke allerede er lavet.

Citations

Det gælder bl.a om at få mange citations til sin side, for at ranke godt i local 3 pack

Anmeldelser

At have anmeldelser på sin profil er rigtig godt – og det skal helst være 5 stjerner 🙂

Citations >> Hvad er det ?

Når man arbejde med bedre placeringe for sine lokale placeringer, er “citations” en del af det arbejder der laves, for at styrke placeringen og det går ganske kort ud på at man skal skabe en masse henvisninger til jeres side, hvor man skriver virksomhedens navn, adresse, cvr o.s.v videre op på forskellige sider – Et sted kan fx være krak – Her kan du se vores på krak

Opdateret  my business

Det er vigtig at holde sin profil opdateret og sørge for at alt stemmer overens

Det bliver vigtigere

Det er vigtigt at have gode placringer lokalt og det bliver ikke mindre vigtigt i fremtiden.

Lokale placeringer på mobilen

Når man laver en søgning på mobilen kommer der tit en resultater op med Lokal 3 pack og det er tit nogen der søger meget konkret og har et behov – Så derfor kan man have en ganske fornuftig konverteringsrate fra lokal søgninger.

På mobilen fylder disse søgninger også rigtig meget og man vil nemt blive overset, hvis man ikke ligger her. Se eksemplet til her

Anmeldelser

Dette er også en vigtig faktor og der må gerne være mange af dem – Dette er også noget der er med til at få flere klik til sitet, især hvis de andre ikke har nogle anmeldelser. Man kan lave flere tiltag der fremmer antallet af anmeldelser på sine profiler – fx kan man sende en mail til en kunde et stykke tid efter man har være i kontakt og høre om de vil anmelde en eller man kan lave en anden strategi for at få flere anmeldelser – Dette gælder ikke kun på jeres my business profil, men kan også anvende på facebook, Trustpilot o.s.v.

Billeder på jeres profil

Det er en god idé med en masse billeder på jeres profil, man kan have billeder indefra, udefra, af medarbejder og jeres lokaler – Man kan også får lavet 360 graders bileder, så man kan “bevæge” sig igennem jeres butik eller kontor. Vi anbefaler altid at få godt med billeder ind på siden.

Herunder kan de se de forskellige billedescener som man kan bruge i jeres profil

google my business billeder