Få lavet en SEO analyse og få viden om dit site

Det er altid en god idé at få lavet en SEO analyse inden et evt. samarbejde – Eller måske du bare ønsker en gennemgang af dit site og gerne vil vide hvad status for dit site er

Local 3 pack

Som du kan se her til højre, kommer der ved en lokale søgnigner et resultat op, hvor der i toppen er vises forskellig profile fra google my business og for at man kommer til at ligge der skal man have en Goggle my busines side oprettet.

Derfor er det altid en af de ting vi starter med at lave, hvis det ikke allerede er lavet.

CITATIONS

Det gælder bl.a om at få mange citations til sin side, for at ranke godt i local 3 pack

ANMELDELSER

At have anmeldelser på sin profil er rigtig godt – og det skal helst være 5 stjerner 

Vil du have en gratis SEO analyse ? >>

Citations >> Hvad er det ?

Når man arbejde med bedre placeringe for sine lokale placeringer, er “citations” en del af det arbejder der laves, for at styrke placeringen og det går ganske kort ud på at man skal skabe en masse henvisninger til jeres side, hvor man skriver virksomhedens navn, adresse, cvr o.s.v videre op på forskellige sider – Et sted kan fx være krak – Her kan du se vores på krak.

OPDATERET MY BUSINESS
Det er vigtig at holde sin profil opdateret og sørge for at alt stemmer overens

DET BLIVER VIGTIGERE
Det er vigtigt at have gode placeringer lokalt og det bliver ikke mindre vigtigt i fremtiden.

Lokale placeringer på mobilen

Gode placeringer kan tage tid og det er vigtigt at man bevarer sit fokus på det gode indhold. Jeg holder dialogen igang så du er orienteret om arbejdet med at øge jeres relevante traffik og monitorer de søgeord, som der arbejdes med.

Anmeldelser

Dette er også en vigtig faktor og der må gerne være mange af dem – Dette er også noget der er med til at få flere klik til sitet, især hvis de andre ikke har nogle anmeldelser. Man kan lave flere tiltag der fremmer antallet af anmeldelser på sine profiler – fx kan man sende en mail til en kunde et stykke tid efter man har være i kontakt og høre om de vil anmelde en eller man kan lave en anden strategi for at få flere anmeldelser – Dette gælder ikke kun på jeres my business profil, men kan også anvende på facebook, Trustpilot o.s.v.

Billeder på jeres profil

Det er en god idé med en masse billeder på jeres profil, man kan have billeder indefra, udefra, af medarbejder og jeres lokaler – Man kan også får lavet 360 graders bileder, så man kan “bevæge” sig igennem jeres butik eller kontor. Vi anbefaler altid at få godt med billeder ind på siden.

Herunder kan de se de forskellige billedescener som man kan bruge i jeres profil

Skal vi arbejde sammen ?

Kontakt mig - og vi kigger sammen på dit projekt

Book 15 Min til gennemgang af dit site

Book en gennemgang af dit website